Noua trucuri ca sarutarile tale sa il lase fara replica

Noua trucuri ca sarutarile tale sa il lase fara replica
Citeste mai mult despre: sarutari, relatii, sex
Data publicarii: 09 Iunie 2013

Daca esti de ceva timp intr-o relatie intalnirile voaste intime au devenit din ce in ce mai putin pasionale si despre sarutari ce sa mai vormim. Asta pentru ca pur si simplu a disparut santeia, dar sunt mijloace prin care se se poate reaprinde flacara.

Sarutul este una dintre principalele forme de contact intre oameni. Sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii cont si efectul va fi garantat:

1.    Pupa-l jucaus pe intreaga fata, evitindu-i insa buzele..
In timp ce ii creste excitatia, traseaza-i conturul lor cu virful limbii tale. Va arde de nerabdare sa ti le cuprinda intre ale lui, dar nu-l lasa de la inceput.

2.    Nu te grabi - Un sarut niciodata nu se cere, nu se fura, asa ca nu te grabi sa-ti saruti partenerul. Daca sarutul nu va fi unul natural, este posibil ca amandoi sa va inhibati iar, in final, rezultatul sa fie dezastruos.

3. Nu-ti folosi buzele mecanic
- Miscarile lor trebuie sa fie suave. Incearca sa descoperi ce stil de a saruta i se potriveste cel mai bine partenerului tau. Foloseste-ti mainile pentru a mangaia obrajii si corpul ori pentru a-ti imbratisa partenerul/partenera. Mangaierile cresc intensitatea emotiilor, romantismul si placerea momentului.

4. Ritmul sarutului
-  Este mai placut sa incepi sa-ti saruti partenerul lent si apoi din ce in ce mai ferm. Rezultatul va fi unul surprinzator. Daca incepi intotdeauna sarutul intens, s-ar putea sa-l sperii. Incearca sa diversifici saruturile, nu doar buzele se pot saruta.

5.    Indulceste atmosfera din dormitor prin fine muscaturi asupra buzei sale inferioare -
Din cand in cand,  musca-i usor buzele pe rand cu buzele tale.

6.  Ingrijeste-ti buzele
- Hidrateaza-le pentru ca niciodata sa nu le ai uscate. Cu cat sunt mai moi, cu atat mai dulci vor fi saruturile pe care i le oferi. Ai grija, nu abuza de gloss-uri. Majoritatea barbatilor detesta senzatia lipicioasa pe care aceastea o lasa in urma sarutului, insa buzele umede vor face sarutul mai placut. Este suficient sa iti umezesti buzele cu limba inainte de sarut. Indiferent cat de pasional este momentul si cat de mult experimentati – fiti tandri unul cu celalalt si nu va grabiti.

7. Inchide ochii
- Astfel te vei putea concentra asupra sarutului si te vei bucura la maxim de acesta. Oricum, este neplacut sa te vada verificand daca poseta este tot pe scaun in timp ce te saruta.

6.    Foloseste-ti imaginatia -  Poti include chiar si mancare, sau diferite bauturi in sarutarile tale. Incerca ciocolata calda, mierea sau unele condimente. Bomboanele mentolate sunt printre preferatele unora. Saruta-ti partenerul intr-un moment sau loc neasteptat si da frau liber imaginatiei. Prin cat mai multe sarutari iti vei forma un stil personal si vei afla ce forma de sarut va place cel mai mult, tie si partenerului tau.

7.    Avanseaza la saruturi cu buzele intredeschise, folosirea limbii fiind inca interzisa - Daca va fi tentat sa incerce un sarut in stil frantuzesc, indeparteaza-l, nu ceda ispitei. Revino abia dupa un minut la ceea ce ii faceai inainte. Ideea e sa fii jucausa si sa-l duci catre punctul culminant, privindu-l exact de ceea ce isi doreste.

 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies