Mariana Calfa, pictorita cu palat in Fundeni, isi doreste mostenitori - VIDEO

Mariana Calfa, pictorita cu palat in Fundeni, isi doreste mostenitori - VIDEO
Data publicarii: 12 Octombrie 2011

Mariana Calfa, pictorita care are palat in Fundeni si se lauda, nu demult, ca traieste o poveste de iubire cu Gheorghe Gheorghiu, crede ca este insarcinata.

Artista, care isi descoperise si talentul in muzica, spunea ca intre ea si trubadur ar fi fost o relatie cu nabadai, ca acesta ar fi apreciat-o doar la inceput, apoi nici nu a mai vrut sa stie de ea. Cantaretul a negat mereu, vehement, faptul ca ar fi avut o relatie cu Mariana.

Astazi, castelana vine cu o alta bomba: crede ca este gravida. Un reporter al emisiunii i-a dus un test de sarcina, pentru a afla pe loc daca este adevarat sau nu.

Chiar daca nu era primul test de sarcina, Mariana Calfa a intrat cu emotii in baie. De doua zile asta face: isi cumpara teste si asteapta cu nerabdare sa afle daca apar doua liniute. Viitorul tata, care are 59 de ani, nu stie inca ce veste urmeaza sa primeasca.

Dupa cinci teste pozitive, Mariana poate deja sa se gandeasca la urmatorul ei rol, cel de mama. In ultimele trei luni a fost de multe ori in Germania, pentru a se intalni cu iubitul stabilit acolo si pentru a... "lucra", impreuna, la cel mai frumos proiect din viata lor: un copil.

Chiar daca lumea va vorbi poate pe la colturi, pictorita-cantareata care spunea candva ca s-a iubit cu Gheorghe Gheorghiu, sustine acum ca trubadurul a iesit de tot din viata ei.

Putini ar fi spus, in trecut, ca Mariana Calfa va inceta sa mai vorbeasca despre Gheorghe Gheorghiu. Parca mai ieri povestea ca artistul nu se purta prea frumos cu ea si ca o aprecia doar atunci cand ii gatea. Ba mai mult, pictorita a dat de inteles in trecut ca acesta ar fi fost invidios pe faptul ca ea are castel.

Acum, insa, blonda spune ca a sters numarul de telefon al cantaretului si ca l-a uitat definitiv. Acum, nu isi poate vedea viitorul altfel decat alaturi de noul ei iubit, un om de afaceri instarit: Eric!

Cu o astfel de investitie facuta in castelul ei, Mariana Calfa va deveni cu siguranta ceva mai celebra, in Fundeni. Si... mai fericita. Chiar daca ea si printul nu se vor casatori.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Darul de nunta
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Gustul infrangerii
    60 min
    22:30 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Scantei peste Brooklyn
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies