La ACASA in bucatarie: Bucatarul Alexandru Ionita a preparat costite de berbecut cu mamaliguta

La ACASA in bucatarie: Bucatarul Alexandru Ionita a preparat costite de berbecut cu mamaliguta
Citeste mai mult despre: Acasa in bucatarie, Alexandru Catalin Ionita
Data publicarii: 30 Noiembrie 2008

Invitatul Simonei Mihăescu la "ACASĂ în bucătărie", bucătarul specialist Alexandru Cătălin Ioniţă a preparat o reţetă delicioasă: costiţe de berbecuţ cu mămăliguţă!

Ingrediente:
5 cotlete de berbecuţ
400ml lapte
200g mălai
50g unt
100g parmezan ras
3 fire de rozmarin tocat
4 bucheţele de broccoli
200 ml vin roşu
sare

Mod de preparare:
Cinci cotlete de berbecuţ se frig la tigaie. 400 ml lapte se fierbe, apoi se adaugă în ploaie 200 g mălai. Se amestecă cu 50 g unt, 100 g parmezan ras, sare şi trei fire de rozmarin tocat. 4 bucheţele mici de broccoli se trag în unt, iar 200 ml vin roşu se fierbe. Pe un platou se aşează în mijloc mămăliguţă, peste care se pun cotletele fripte, cu distanţe între ele, acoperite apoi cu broccoli şi, de jur împrejur, pe platou o dungă de vin roşu fiert, pentru aromă şi culoare.

 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O propunere virala
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 O nunta ca-n povesti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 O nunta ca-n povesti
    105 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies