Kristen Stewart, Nicole Kidman si Naomi Watts, fara pic de machiaj! Uite cum arata in realitate

Kristen Stewart, Nicole Kidman si Naomi Watts, fara pic de machiaj! Uite cum arata in realitate
Citeste mai mult despre: actrite nemachiate, vedete fara machiaj
Data publicarii: 25 Ianuarie 2013

De obicei, cand rasfoim o revista de moda sau despre celebritati, ne asteptam ca pictorialele sa fie editate astfel incat starurile sa arate cat mai bine si cat mai sexy.Totusi, nu de fiecare data este asa. Cateva dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, au acceptat ca fotografiile lor needitate sa fie publicate intr-un numar special al revistei W.  

Printre aceste vedete curajoase se numara si actritele Kristen Stewart, Nicole Kidman si Marion Cotillard, care au acceptat sa fie vazute de toti fanii, exact asa cum sunt,
 
Cele trei dive, alaturi de alti actori, au pozat pentru fotograful Juergen Teller, fara machiaj, pentru editia revistei W dedicata celor mai stralucitoare vedete.
 
Vedeta din seria “Amurg” Kristen Stewart pare sa se simta foarte confortabil fara machiaj, intr-o rochie fara bretele.
 
Tanara de 24 de ani, nu a incercat sa isi ascunda micile imperfectiuni ale tenului, cum ar fi pungile subtile de sub ochi, si a pozat fara pic de machiaj.
In interviul care insoteste acest editorial foto, Kristen a vorbit si despre scenele in care apare dezbracata, din cel mai recent film al sau “On The Road”.
 
Ea a marturisit publicului ca scenele in care aparea goala nu au fost nici pe departe la fel de dificile precum cele in care trebuia sa danseze cu actorul Garrett Hedlund, colegul sau de platou.
 
“Toata lumea ma intreaba despre scenele nud din “On The Road”, dar a trebuit sa si dansez si asta a fost mai greu decat sa fiu dezbracata. Personajul meu, Marylou este atat de exuberanta si aveam la dispozitie cinci minute sa arat ca era cam cea mai nebuna de acolo”, a povestit Kristen.
 
Alaturi de Kristen, pentru acest pictorial special a aparut si actrita Naomi Watts, care a pozat intinsa pe pat, tot fara machiaj.
Vedeta, in varsta de 44 de ani, a declarat ca se simte norocoasa ca nu este niciodata recunoscuta pe strada, deaorece nu este niciodata foarte aranjata. Cunoscuta pentru parul ei blond si ochii albastri, Naomi a marturisit ca in timpul liber, sotul ei, Liev Schreiber,  este cel care atrage mai mult atentia pe strada.
 
“Nu sunt niciodata recunoscuta pe strada. Sunt norocoasa din punctul asta de vedere. Oamenii ma vad ca pe o vedeta de film super aranjata, dar in viata reala nu sunt niciodata asa. Eu ma amestec usor in multime. Sotul meu, Liev Schreiber, este foarte special si de multe ori oamenii ma dau deoaprte ca sa ajunga la el”, a povestit ea.
 
Imbracata in negru, si Nicole Kidman arata senzational cu parul ei roscat si tenul alb, fara machiaj.
 
La randul sau, frumoasa australianca a povestit ca s-a indragostit de meseria de actrita cand inca era o scolarita si participa la piesele organizate la scoala.
 
“Primul rol pe care l-am jucat a fost in piesa despre nasterea lui Iisus. Am vrut rolul unui inger, dar nu l-am primit. Am dat proba pentru rolul Mariei, dar nu l-am primit, asa ca am inventat un personaj – o oaie care statea langa Iisus”, a marturisit actrita.
 
Pe de alta parte si actrita Jessica Chastain a ales sa se lase fotografiata fara machiaj si arata minunat intr-o rochie neagra fara bretele.

  • Naomi Watts
Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies