Irina Fodor este noua colega a lui Cabral. Cei doi vor prezenta impreuna emisiunea "Povestiri de noapte" 

Irina Fodor este noua colega a lui Cabral. Cei doi vor prezenta impreuna emisiunea Povestiri de noapte
Data publicarii: 10 Martie 2014

Irina Fodor va prezenta alaturi de Cabral emisiunea “Povestiri de noapte”, incepand din 24 martie, de luni pana joi de la 22.30, ACASA. 

Dupa o perioada plina de castinguri, Irina Fodor a fost aleasa drept cea mai potrivita partenera a lui Cabral la pupitrul emisiunii “Povestiri de noapte”, iar vestea a emotionat-o foarte tare: “Am crezut ca lesin de emotie. Sunt convinsa ca nu se putea sa incep sa merg pe drumul asta intr-un fel mai frumos de atat: alaturi de Cabral, cu care ma simt in siguranta si de la care am o gramada de invatat si cu echipa langa care lucrez de atata timp si care m-a format. Sunt convinsa ca o sa fie o experienta extrordinara, ca in platoul Povestirilor de Noapte se va rade mult si ca impreuna o sa transmitem toata energia asta si voia buna si celor de acasa”, marturiseste Irina Fodor.

Cabral: “Au fost cateva saptamani de castinguri dupa care o alta perioada in care echipa a deliberat. Am ales pe cineva care deja face parte din gasca de la Povestiri, deja stie pulsul, este deja implicata in productie si are la indemana mijloacele de exprimare proprii emisiunii. Irina este unul dintre reporterii nostri de baza, toata lumea a cazut de acord ca merita o sansa si ca se potriveste perfect. In afara de a fi o femeie frumoasa este si foarte simpatica, energica si muncitoare. Sunt convins ca este fix ceea ce aveam noi nevoie! Acum suntem prinsi in probe, in training-uri si simulari, vrem ca atunci cand vom incepe sa fim deja o echipa pe care cei de acasa s-o aprecieze.”

Irina Fodor a terminat Facultatea de Jurnalism in cadrul Universitatii Bucuresti. Este  reporter de la varsta de 19 ani, iar din 2012 s-a alaturat echipei de la Povestiri: “Meseria asta se schimba de la o zi la alta. Ma bucur ca am cunoscut oameni din lumea actoriei, din lumea modei, multi din zona de divertisment, cu ei am avut contact cel mai des de fapt. Sunt din fire o culegatoare de povesti si nu de putine ori mi s-a intamplat sa rad in hohote ori sa plang alaturi de intervievat”.

Pentru Irina rolul de prezentator nu reprezinta o noutate, ea a fost gazda unei editii speciale difuzata pe www.voyo.ro cu actorii din “Ingeri pierduti”: “La momentul respectiv mi s-a parut o responsabilitate enorma, imi impuneam sa nu mai simt cum imi ardeau urechile de emotie, sa nu imi mai tremure mainile.”

Irina Fodor o sa continue sa faca reportajele pentru emisiune in care a pus pana acum foarte mult suflet: “O sa ies in continuare pe teren, e un exercitiu care te ajuta sa tii pasul, sa fii la curent cu schimbarile din acest domeniu.” 

Incepand din 24 martie, “Povestirile de noapte” vor intra in casele telespectatorilor de ACASA prezentate de Irina Fodor si Cabral! 

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies