Dana Rogoz, nota 10 la licenta!

Dana Rogoz, nota 10 la licenta!
Data publicarii: 09 Iulie 2009

Actrita Dana Rogoz, pe care o puteti admira in ultimele episoade din comedia romantica “Ingerasii”, a sustinut luni, 6 iulie, examenul de licenta la cea de-a doua facultate pe care a terminat-o si a obtinut nota 10.

Lucrarea de diploma cu care a terminat si Facultatea de Comunicare si Relatii Publice s-a numit “Diaspora romaneasca – un public important pentru televiziunile romanesti” cu studiu de caz pe ProTv International.

Mi-am ales acest subiect pentru ca ma simt legata de acest fenomen, prezint emisiunea “De Suflet” la ProTv International de un an si jumatate si prin intermediul ei am intrat in legatura cu romani plecati in toata lumea. Aveam si multe resurse care m-au ajutat sa concep si sa structurez lucrarea si eram motivata si de faptul ca nu se gaseste nicaieri nicio baza de date pe care sa o accesezi sa afli informatii despre romanii plecati. Acest demers ma va ajuta in continuare ca background pentru emisiune, mai ales ca am aflat lucruri noi si in acelasi timp am aprofundat informatiile despre publicul nostru”, spune licentiata in Comunicare si Relatii Publice, din cadrul Scolii Nationale de Stiinte Politice si Administrative (S.N.S.P.A.).

Dana Rogoz nu a avut emotii, avand in vedere faptul ca aceasta a mai trecut printr-o prezentare de licenta, la Actorie, anul trecut. Actrita din “Ingerasii” a inceput cele doua facultati in acelasi timp, urmand cursurile de la SNSPA prin sistemul de invatamant la distanta, timp de 5 ani. La inceput a luat decizia de a invata Comunicare si PR pentru a-si dezvolta cultura generala, dar cind a inceput colaborarea cu ProTv International a simtit ca tot ceea ce invata ii este cu adevarat util pentru ca multe materii se legau de mass media si de jurnalism si implicit de noua ipostaza pe care o are la emisiunea “De Suflet”.

Actrita a mai declarat cu aceasta ocazie ca este trista pentru ca se desparte de viata de student si se gandeste serios la un master, cel mai probabil in actorie. Dar nu in acest an pentru ca a inceput deja repetitiile pentru un nou proiect in care va juca din aceasta toamna si care va fi difuzat la ProTv International, “State de Romania”, pentru care va filma zilnic.

Totusi, in acest serial de comedie imi pastrez legatura cu scoala, pentru ca o interpretez pe Andreea Popeanga, studenta in anul 1 la Regie. E cel mai matur personaj dintre toate cele pe care le-am avut pana acum si ma bucur ca voi juca impreuna cu Bebe Cotimanis, cel care este tatal meu in poveste", spune Dana Rogoz. Pana atunci, o  puteti urmari in continuare pe Dana in serialul “Ingerasii”.


Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies