Alina Eremia, tinuta "din scurt" de Dorian Popa. Ce a dezvaluit tanara artista ca se intampla in pauzele de filmare de la "O noua viata"

Alina Eremia, tinuta din scurt de Dorian Popa. Ce a dezvaluit tanara artista ca se intampla in pauzele de filmare de la O noua viata
Citeste mai mult despre: Alina Eremia, Dorian Popa, o noua viata
Data publicarii: 12 Martie 2014

Alina Eremia si Dorian Popa, cei doi actori din serialul "O noua viata" de Acasa, au o relatie frumoasa si in afara platoului de filmari. Asta nu inseamna ca uneori cei doi nu ajung si la mici dispute, cel care provoaca totul fiind el.

Prezenta la un eveniment, Alina Eremia a acordat un interviu site-ului Cancan.ro si a dezvaluit cateva secrete, atat despre partenerul ei de filmari, cat si in materie de diete.

"Nu pot sa spun ca sunt adepta stilului vegan, dar am zis sa vin sa aflu cateva detalii despre noul produs care se lanseaza, mai ales ca au fost foarte draguti sa ma invite. Am zis ia sa vedem ca, cine stie, poate incep un stil de viata si mai sanatos. In general ma feresc de tot ce inseamna fast-food, grasimi, calorii multe si asa mai departe si incerc sa am o dieta bazata pe fructe si legume si in general ma feresc de tot ce inseamna paine, carbohidtrati, cartofi, cat mai light", a spus Alina.

Daca in ceea ce priveste alimentatia Alina Eremia stie cand si cum sa se abtina, in ceea ce priveste miscarea fizica, ei bine pe aceasta o lasa in seama partenerului ei din "O noua viata", Dorian Popa. Faptul ca Dorian este pasionat de sport si mai ales de un regim de viata sanatos o face si pe Alina sa fie asemenea lui. Mai mult, are grija sa nu se lase ispitita de alti colegi, care in pauzele de filmari "triseaza" cu produse de la fast-food.

"Din cauza partenerului meu, Dorian, nu-mi permit asa ceva. Imediat imi face morala si imi spune: "Ai reusit sa slabesti si sa te mentii si acum ce faci? O dai in bara?" Asa ca in pauzele de filmari nu faceam nicio exceptie de la regula. Se intampla sa mai coincidem la aceeasi sala, acum facem la sali separate, dar mai avem zile cand mergem impreuna si ne antrenam, cel putin in perioada filmarilor pentru "O noua viata" mergeam foarte des la Buftea, asa ca eram acolo si imi facea el programul de sala. Ma scotea la alergat si imi arata tot ce inseamna exercitii fizice pentru diverse grupe de muschi. Le stie pe toate", a mai povestit componenta LaLa Band.

Chiar daca se mai intampla sa "fure" cate o prajitura sau sa bea un pahar de suc, in ceea ce priveste orele de miscare fizica nu trece niciodata peste ele. Chiar si atunci cand isi facea timp pentru a merge la masaj sau tratamente corporale, nu inlocuia niciodata cu orele de sport. "De masaje nu mai am timp. Vara am facut foarte multe. Electrostimulare, vacuum, incepusem pe partea asta, dar asta nu inseamna ca renuntasem la sport. Continui sa fac sport, pentru ca imi da un alt tonus. Adica ma simt altfel", a mai spus Alina.
 

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies